Contentor API

Contentor API er den tekniske motor der driver Contentor GO! Med vores API kan du strømline dit e-handels indhold og processer. Du kan sende og modtage tekstbestillinger, versionshåndtere dine tekster og altid have fuld kontrol over dine ordrer gennem vores personlige interface.

Kom i gang med API

Det er nemt at bruge Contentor GO! med API-integration sammen med enhver platform eller metode. Du kan enten implementere et af de mange plugins vi har skabt til specifikke platforme, eller du kan integrere API’en direkte på din egen platform. Vi frigiver kontinuerligt plugins til de mest brugte platforme, og vi holder hele tiden øje med nye muligheder for samarbejde med platformudbydere.

Når du selv implementerer API’en, har du fuld kontrol over funktionaliteten på din hjemmeside, eksempelvis hvordan du bygger rapporter eller hvilke flows, du vil automatisere. Vi tilbyder moduler/plugins til flere platforme hvilket gør det nemmere, billigere og hurtigere at komme i gang. Vores målsætning er at vores moduler skal tilbyde den samme funktionalitet, som tilbydes til kunder, der implementerer API’en direkte.

Hvad er en API?

En API (application programming interface) er et forbindende interface til software, altså en måde hvorpå softwares kan interagere med hinanden. Contentors API muliggør i vores tilfælde at andre systemer kan kommunikere direkte med vores oversættelses- og contentplatform. En almindelig kommunikation med Contentor GO! kan være bestilling af oversættelse eller levering af skrevne og korrekturlæste tekster. Fordelen med vores API-system er at traditionelle tidskrævende funktioner, for eksempel eksport af filer eller e-mailing, nu kan automatiseres. Når din e-handels- eller CMS-platform kan kommunikere direkte med vores platform, bliver skrive- og oversættelsesprocesserne både mere effektive og omkostningsbesparende.

Læs mere om API på wikipedia.

Contentor GO!

Automatiser tekst og oversættelsesarbejde gennem integration. Med vores API eller vores moduler kan du hurtigt og nemt sende, hente og publicere dine webtekster direkte i din e-handelsplatform eller CMS.

Magento 2

Kom hurtigt og nemt i gang med Contentor GO! Bestil oversættelser og indhold direkte fra din back-end, enten i bulk eller som enkelte tekster, og offentliggør dem automatisk, når de er blevet korrekturlæst.

Kontakt os for prisforslag

100 % Tilfredshedsgaranti!
Ikke kun Oversættelse, men også Lokalisering
Fleksibilitet & privatliv