Contentor ☀ Magento 2

Med Contentors API kan du bestille oversættelser og indhold direkte fra din Magento 2 back-end. Du kan også automatisk publicere produkter på nye markeder i samme øjeblik som dine bestilte tekster er færdige.

Contentor API i Magento

Magentomodulet bruger funktionaliteten i Contentors API direkte i din back-end. Efter en enkel installationsproces er du i gang, og du kan bestille tekst og oversættelser i batches eller som enkelte tekster.

Vi udvikler kontinuerligt både API og moduler, og derfor kan du være sikker på, at du altid har et fungerende modul med de seneste funktioner fra vores API. Eksempelvis kan du som Magentobruger drage fordel af de versionshåndteringstjenester, som Contentor lancerede i foråret. På den måde kan du altid holde alt tekstindhold, eksempelvis produkter og markedstekster, opdateret på samtlige markeder, hvilket er nøglen til at gøre gode forretninger på samtlige markeder.

Automatisér, automatisér, automatisér

Med modulet kan du opsætte automatiske flows for dine tekster og oversættelsesbehov. Korrekt konfigureret sparer det administrationstid, og man kommer på den måde hurtigere på markedet.

 • Tillad modulet at publicere produkttekster til nye markeder på det tidspunkt hvor teksterne leveres fra Contentor. På den måde vises produkterne løbende uden manuel håndtering og uden ventetid.
 • Skab automatiske bestillinger ved nye produkter. Løsningen kan kræve en vis grad af implementering, men den giver forudsætning for at minimere den manuelle håndtering ved bestillinger. Derudover sikrer en god implementering, at ingen tekster glemmes eller venter unødigt.

Installation

Her finder du den fulde dokumentation samt tips til, hvordan du kommer i gang.

 1. Dokumentation af modulet og API.  Dokumentationen finder du her.
 2. Installation. Modulet installeres gennem en composer og kan findes på Magento Marketplace
 3. Konfigurér modulet. Dit modul konfigureres før brug. Dokumentationen vil guide dig gennem konfigurationen, men vi er også altid klar til at hjælpe dig.

Support

Vi hjælper dig gerne, hvis du har brug for vejledning til implementering og konfigurering, eller hvis du har best practice-spørgsmål.

Find os på Magento Marketplace, hvor du altid finder den seneste version af modulet.

Kontakt os direkte på dev@contentor.com eller udfyld kontaktformularen her på vores hjemmeside.

Nøglefunktioner

 • Oversæt produkttekster
 • Versionshåndtering
 • Automatisk import af lokaliserede produkter
 • Auto enable ved import
 • Send kontekst med bestilling
 • Fuldt bestillingsoverblik
 • Log på hvert produkt/kategoriside
 • Rapportoverblik over bestillingsstatus

Contentor GO!

Automatisér tekst- og oversættelsesarbejdet gennem integration. Med vores API eller moduler kan du hurtigt og nemt sende, hente og publicere dine webtekster direkte i din e-handelsplatform eller CMS.

Contentor API

Contentor API er den tekniske motor der driver Contentor GO! Med vores API kan du strømline dit e-handels indhold og processer. Du kan sende og modtage tekstbestillinger, versionshåndtere dine tekster og altid have fuld kontrol over dine ordrer gennem vores personlige interface.

Kontakt os for prisforslag

100 % Tilfredshedsgaranti!
Ikke kun Oversættelse, men også Lokalisering
Fleksibilitet & privatliv