Contentor ? PrestaShop

Oversæt produkttekster direkte fra jeres PrestaShop back-end. Contentors API muliggør grænseløs e-handel med minimal administration.

Contentor API i PrestaShop

PrestaShop-modulet bruge funktionaliteten i Contentors API direkte i din back-end. Efter en enkel installationsproces er du klar til at automatisere bestillinger af oversættelser.

Vi udvikler kontinuerligt både vores Contentor API og moduler for at du kan være sikker på altid at have et fungerende modul med de sidste nye funktioner og opdateringer. Som PrestaShop-bruger får du adgang til Contentors API-tjenester. På den måde kan du altid holde dine produkttekster opdateret på samtlige markeder.

Gør oversættelsesarbejdet enklere

Med modulet gøres bestillingsprocessen nemmere, og du kan automatisk indstille workflows til indholdspublicering. Via en optimeret konfiguration sparer du masser af tid på administrativt arbejde, og resultatet er øget effektivitet og reduceret tid mellem tekstproduktion og publicering på din hjemmeside.

Konfigurér dit modul til at publicere produkter på nye markeder i samme øjeblik, som du får tekster tilbage fra Contentor. På den måde kommer I løbende ud med produkter uden manuel håndtering, og uden at I skal vente på, at teksterne bliver korrekturlæst af jeres egne medarbejdere – Contentor har allerede gjort arbejdet for jer.

Installation

Her finder du den fulde dokumentation samt tips til hvordan du kommer i gang.

  1. Dokumentation af modulet og API. Dokumentationen finder du her.
  2. Installation. Modulet kan installeres via Prestashops modulhåndtering
  3. Konfigurér modulet Læs dokumentationen, eller kontakt os, hvis du har brug for hjælp.

Support

Hvis du har brug for hjælp til implementering, konfigurering eller hvis du har best practice-spørgsmål, kan du kontakte os direkte på dev@contentor.com eller udfylde kontaktformularen her på vores hjemmeside

Nøglefunktioner

  • Oversæt produkttekster
  • Versionshåndtering
  • Automatisk import af lokaliserede produkter
  • Send kontekst med bestilling
  • Fuldt bestillingsoverblik
  • Log på hvert produkt/kategoriside

Contentor GO!

Automatisér tekst- og oversættelsesarbejdet gennem integration. Med vores API eller moduler kan du hurtigt og nemt sende, hente og publicere dine webtekster direkte i din e-handelsplatform eller CMS.

Contentor API

Contentor API er den tekniske motor der driver Contentor GO! Med vores API kan du strømline dit e-handels indhold og processer. Du kan sende og modtage tekstbestillinger, versionshåndtere dine tekster og altid have fuld kontrol over dine ordrer gennem vores personlige interface.

Kontakt os for prisforslag

100 % Tilfredshedsgaranti!
Ikke kun Oversættelse, men også Lokalisering
Fleksibilitet & privatliv