Vil du gerne være en del af vores team, og har du stadig spørgsmål? Find svarene på FAQ-siden. Du er også altid velkommen til at kontakte os på career@contentor.se, hvis du ikke fandt svaret på dine spørgsmål.

Skal jeg have en specifik uddannelse for at kunne arbejde hos Contentor?

Nej. Vi understøtter et kreativt, fleksibelt og grænseløst arbejdsmiljø og ansætter derfor gerne alle, der elsker at arbejde med sprog.

Husk, at vi ikke arbejder med autoriserede oversættelser.

Hvad er proceduren, hvis man ønsker at blive skribent/oversætter hos Contentor?

Vil du være en del af det altid voksende team af skribenter hos Contentor, skal du først bestå en test, så vi kan sikre os, at dit arbejde stemmer overens med vores fastsatte standarder.

  1. Ansøg om at blive skribent eller oversætter hos Contentor.
  2. Hvis vi beslutter at gå videre med din ansøgning, skal du som en del af ansættelsesforholdet igennem et forløb, der vurderer dine sprogfærdigheder. Du modtager en kort test, som du skal fuldføre på det sprog, du ansøger om at arbejde med. Så hvis du for eksempel har ansøgt om at være skribent specialiseret i dansk, skal du skrive din testopgave på dansk.
  3. Hvis du består vores test, skal du underskrive en kontrakt samt en tavshedserklæring.
  4. Når alt papirarbejdet er i orden, bliver du en del af vores globale team, der kreerer webcontent.

Kommer jeg til at arbejde fuld tid?

Her hos Contentor arbejder vi med projektbaserede opgaver. Som skribent/oversætter indebærer det, at du har friheden til enten at acceptere eller afvise enhver opgave, vi tilbyder dig. Det betyder imidlertid også, at vi ikke kan garantere en bestemt mængde arbejde per uge eller måned. Flere af vores skribenter og oversættere arbejder dog fuld tid eller tæt på fuld tid.

Jeg taler flere sprog flydende. Kan jeg søge om at blive flersproget skribent/oversætter?

Husk, at det sprog, du ansøger om at arbejde med, skal være dit modersmål. Men hvis du er tosproget og opfatter dit andetsprog (eller tredjesprog) som værende på samme niveau som dit modersmål, er det altid muligt for dig at tage testen på flere sprog. Hvis du består de enkelte test, vil du uden problemer kunne arbejde på flere sprog.

Hvor meget kommer jeg til at tjene?

Contentor tilbyder en konkurrencedygtig løn for dit arbejde. Den præcise løn afhænger dog af opgaven og sværhedsgraden. Hvis vi beslutter at gå videre med din ansøgning, modtager du en informationspakke med flere detaljer. Husk at indsende din ansøgning som skribent eller oversætter.

Hvilken slags tekster vil jeg skulle skrive/oversætte?

Vi oversætter og forfatter primært tekster for e-handelsvirksomheder. Du skal derfor typisk skrive/oversætte produktbeskrivelser, nyhedsbreve, blogindlæg og andre lignende tekster til internettet.

Hvordan betaler jeg skat, hvis jeg arbejder for Contentor?

Contentor er en svensk baseret virksomhed, der har sit hovedkontor i Helsingborg. Hvis du betaler skat i Sverige, administrerer vi alle former for indberetninger med hensyn til skatter og sociale udgifter. Vi fratrækker en indkomstskat på 30%, medmindre du giver os besked om andet. Hvis du betaler skat i et andet land, f.eks. Danmark, er du selv ansvarlig for at indberette din indkomst til skat. Vi anbefaler, at du kontakter skattevæsenet hurtigst muligt, så du ved, hvordan du skal indberette lønnen, og om der er særlige forhold, du skal være opmærksom på.

Agreement icon highlighting USP argument100 % Tilfredshedsgaranti!
Agreement icon highlighting USP argumentIkke kun Oversættelse, men også Lokalisering
Agreement icon highlighting USP argumentFleksibilitet & privatliv