Kundecase: Hatstore

“Contentor har altid forstået vores behov, og hvordan teksterne bedst skrives. De er fleksible i deres løsninger og nemme at arbejde sammen med.” – Filip Klasson, Hatstore.se

Om opgaven

Hatstore har ofte brugt Contentor i forbindelse med sin ekspansion på det europæiske marked. Udover hjemmesiderne har Contentor også stået for mindre kampagneopgaver i de forskellige lande. Filip Klasson, grundlægger og administrerende direktør på Hatstore, mener, at SEO er en af de vigtigste faktorer for et godt webindhold:

“En god tekst er en SEO-tilpasset tekst for os. Det er første prioritet for Hatstore. Derfor sætter vi pris på, at Contentor er så lydhøre for forskellige nøgleord, og at de kan udvælge de vigtigste.”

Samarbejdet med Contentor beskriver Filip Klasson udelukkende i positive vendinger:

“Det er utroligt nemt at arbejde med Contentor. Det er et enkelt flow, og de har altid været behjælpelige, når vi har stødt på forskellige problemer,” afslutter han.

Kunde: Hatstore.se

Hatstore er destinationen for dig, som er på jagt efter noget at have på hovedet. Siden begyndelsen af 2011 har virksomheden vokset støt. I dag driver Hatstore e-handel i Sverige, Danmark, Finland, Norge og Tyskland. Fokus ligger på caps og huer, og med mere end 3000 modeller i sortimentet har kunderne en hel del at vælge mellem. 

Filip Klasson er administrerende direktør og grundlægger. Med stor passion for caps og hovedbeklædning generelt arbejder han for at gøre det voksende cap-imperium førende på det europæiske marked. Og han og kollegaerne er godt på vej.

Niklas Nordheim och Filip Klasson på Hatstore.se
Niklas Nordheim och Filip Klasson på Hatstore.se
100 % Tilfredshedsgaranti!
Ikke kun Oversættelse, men også Lokalisering
Fleksibilitet & privatliv