Kundecase: Nordic Choice Hotels

“Vi var ude efter en partner, som var hurtig, lydhør og positiv, og alt det fandt vi hos Contentor. De har en fantastisk løsningsorienteret mentalitet, og de er altid hurtige og pålidelige.” – Eva Lindewall, Nordic Choice Hotels

Om opgaven

Nordic Choice Hotels valgte Contentor i forbindelse med en digital ekspansionsfase i 2015, da man lancerede to nye sprogversioner af hjemmesiden. Eva Lindewall, digital content producer, mener, at en godt oversat tekst tager hensyn til de lokale forskelle i tonalitet og kultur:

“Indholdet skal passe til modtageren. Det er vigtigt at holde fokus her,” pointerer hun.

Nordic Choice Hotels’ samarbejde med Contentor har fungeret rigtig godt ifølge hende:

“Vi er meget glade for at have valgt Contentor som samarbejdspartner til vores oversættelser. At de udover at oversætte tekster også kan tilbyde lokaliseret SEO, er bare en ekstra fordel,” afslutter hun.

Læs mere i Magasinet om Nordic Choice Hotels, deres ekspansion og hvordan de arbejder med lokal tilpasning.

Kunde: Nordic Choice Hotels

Nordic Choice Hotels tilbyder unikke hoteloplevelser i Norden og Baltikum. Uanset om du leder efter noget urbant og trendy eller luksuriøst og klassisk, eller de bedste konferencelokaler, kan de tilbyde et hotel, som lever op til dine ønsker.

Eva Lindewall er digital content producer hos Nordic Choice Hotels. Contentor har oversat og lokaltilpasset hotelkædens tekster i forbindelse med nye markeder.

100 % Tilfredshedsgaranti!
Ikke kun Oversættelse, men også Lokalisering
Fleksibilitet & privatliv