Kundecase: Partykungen

Partykungen har implementeret Contentors API. ”Samarbejdet med Contentor føles trygt og enkelt. Vores udviklingsteams har arbejdet tæt sammen, hvilket har givet resultater, som vi er meget tilfredse med.” – Caroliné Johansson, Norge-ansvarlig

Om opgaven

Partykungen henvendte sig til Contentor for at få hjælp med oversættelse af tekster, da den norske onlinebutik skulle lanceres. Caroliné Johansson, som taler norsk, skrev en del selv, men hun havde brug for hjælp, da det var et stort og omfattende arbejde, der skulle gøres.

”Det hele gik så nemt, hvilket vi er meget glade for. Som netbutik uden en fysisk butik er man meget sårbar, hvis kommunikationen på nettet ikke fungerer, som den skal”, siger Caroliné.

Oversættelser flyder nemt via API

I dag sender Partykungen nærmest dagligt tekstarbejde til Contentor. Integrationen med Contentors API har gjort bestillingerne meget nemme. Webredaktørerne på Partykungen skriver, og Contentor oversætter.

”Vi er meget tilfreds, og vi har udregnet, at der indtil videre er blevet oversat 1.600.000 ord”, siger Caroliné.

I Magasinet fortæller Caroliné Johansson om virksomhedens vækst og satsning på det norske marked.

Kunde: Partykungen

Partykungen tilbyder et stort og varieret sortiment af kostumer, partyting og sjove gaver. 2016 lancerede man også en onlinebutik i Norge.

Caroliné Johansson_Partykungen Contentor
Caroliné Johansson er Norge-ansvarlig hos Partykungen.
100 % Tilfredshedsgaranti!
Ikke kun Oversættelse, men også Lokalisering
Fleksibilitet & privatliv