Kundecase: Tailorstore

“Contentor har forstået de nøgleord, vi arbejder med, og de sørger for, at det altid er den samme opsætning.” – Tobias Lindblom, Tailorstore.se

Om opgaven

Contentor står for den løbende opdatering af Tailor Stores sideopdateringer og nyhedsbrev på norsk, polsk og hollandsk. Og Tobias Lindblom, Marketing Director hos Tailor Store, ser flere fordele ved samarbejdet – blandt andet i forhold til SEO:

“SEO-arbejdet får en kontinuitet. Contentor har forstået de nøgleord, vi arbejder med, og de sørger for, at det altid er den samme opsætning.”

Tailor Store har også brugt Contentor til enkeltstående opgaver, eksempelvis kvalitetsvurderinger af den polske og den hollandske side.

“Vi oversatte selv den polske side i begyndelsen, men det blev aldrig rigtig godt. Så henvendte vi os til Contentor, som fik mulighed for at omskrive og lave det sidste”, fortæller Tobias Lindblom.

Kunde: Tailor Store

Tailor Store sælger modetøj, som er skræddersyet til hver enkelt kunde og med fokus på bæredygtighed. Målet er at forandre verden, skjorte for skjorte, jakkesæt for jakkesæt.

Tailor Store er kunde hos Contentor.
Tailor Store vælger Contentor til oversættelser.

I Magasinet fortæller Tailor Stores administrerende direktør, Jan Höjman, hvordan man skræddersyr til kunder uden at møde dem fysisk.

100 % Tilfredshedsgaranti!
Ikke kun Oversættelse, men også Lokalisering
Fleksibilitet & privatliv