Kundecase: Wakakuu

“Vi havde brug for nogen, som ikke bare satte de rigtige brancheord ind i oversættelserne, men som også havde gode tekniske løsninger.”
– Fredrik Säfsten, CTO Wakakuu

Om opgaven

Wakakuu ville satse mere på eksisterende markeder ved at øge den lokale tilstedeværelse. Et skridt på vejen var at oversætte alt på siden samt de kontinuerlige produkttekster så hurtigt og nemt som muligt. Her kontaktede de Contentor. Fredrik Säfsten, CTO på Wakakuu fortæller:

“Vi havde brug for nogen, som ikke bare satte de rigtige brancheord ind i oversættelserne, men som også havde gode tekniske løsninger. Det ville være for besværligt for os, hvis vi udelukkende skulle håndtere manuelle bestillinger. Flere anbefalede os at kontakte Contentor.”

Han fortsætter:

“Vi har haft en workshop med Contentor og talt om vores behov og muligheder. Ambitionen er at sammensætte et endnu mere effektivt system. Vi er endu ikke i mål, men det kommer vi på sigt.”

Kunde: Wakakuu

Wakakuu tilbyder en unik kombination af personligt udvalgt tøj og accessories, som er både moderigtigt og af høj kvalitet. Salget sker på nettet og i kombineret showroom/butik. Virksomheden begyndte i 2011 og har skabt sig et navn indenfor modebranchen på de nordiske markeder ved at håndplukke hver vare.

Wakakuu Contentor
Wakakuu udvælger nøje det tøj, de sælger.

Nysgerrig på hvad Wakakuu tænker om deres koncept? I Magasinet fortæller de mere.

100 % Tilfredshedsgaranti!
Ikke kun Oversættelse, men også Lokalisering
Fleksibilitet & privatliv